Tips & tricks

Det finns många bra tips om Windows och inställningar man kan göra. Här är några av våra favoriter samt några ord om säkerhetskopiering.

Windows Vista och senare

Windows Vista och senare skiljer sig från tidigare Windowsversioner. Här är ett bra tips:

Detaljerad lista i Windows Vista och senare utan "taggar", "fotodatum", osv

Säkerhetskopiering

Bra rutiner för säkerhetskopiering är A och O i alla sammanhang. Det är aldrig för sent att bättra sig. Här är ett konkret förslag på en enkel men bra lösning:

Säkerhetskopiering i Magenta

Redovisning

(ROT- och RUT-avdrag i Magenta Fakturering beskrivs här)

Hög eller låg moms på frakten vid försäljning av varor med låg moms

Hur omvänd skattskyldighet inom byggbranschen hanteras i Magenta

Användarkomfort

Stänga av säkerhetsvarningen "Vill du köra den här filen" eller "Utgivaren kunde inte verifieras"

Se även: Du kan också hitta intressant information under Typfall & exempel och under Frågor & svar.